Afbeelding

Configurator

Stelconplaten

Stelconplaten kopen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Totaalconcept

  Van A tot Z alles geregeld

 • 8000+ ophaallocaties

  Wij leveren & leggen stelconplaten door heel Nederland

 • Vrijblijvende prijsopgave

  U ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave

Stelconplaten totaalconcept

Wilt u stelconplaten kopen? Dan bent u bij Russcher Kraanverhuur aan het juiste adres! Wij bieden een uniek totaalconcept, waarbij alles van A tot Z uitgevoerd kan worden.

Van grondverzet en egalisatie werkzaamheden tot aan het leggen. Wij gaan voor het perfecte eindresultaat, met als doel; onze klanten ontzorgen.

1

Grondverzet

2

Egaliseren

3

Leggen

4

Afwerken

Resultaat icoon

Terrein verharden met stelconplaten

Stelconplaten zijn uitermate geschikt voor de verharding van uw erf, bedrijventerrein of als kavelpad. Bovendien zijn deze betonplaten geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik. Denk hierbij aan bedrijfshallen, magazijnen óf schuren. We zien deze vorm van terreinverharding veel terug in de agrarische sector, zoals bij de aanleg van een sleufsilo en bij kwekerijen. Maar denk ook aan de aanleg fiets- en wandelpaden en verharding van bedrijventerreinen. Wilt u stelconplaten kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Voordelen van stelconplaten

Wanneer u ervoor kiest stelconplaten te kopen en te laten plaatsen brengt dit verschillende voordelen met zich mee. De betonplaten vormen namelijk een ondoordringbare laag. Hierdoor is de grond het hele jaar toegankelijk voor zware voertuigen. Verzakking van het pad of kuilen in de weg zijn hiermee verleden tijd. En de platen hebben nog vele andere voordelen. Zo zijn stelconplaten onderhoudsvrij, maatvast en ontzettend sterk. Daarnaast blijven stelconplaten vrij van ongedierte en kunnen ze veel druk hebben. Wilt u in de toekomst ondergronds bekabelen? Dan kan een stelconplaat eenvoudig worden verwijderd.

Vervolgens kan er een sleuf gegraven worden en nadat de grond weer vlak gemaakt is kan de plaat er zo weer op. Dit alles zonder dat het verzakt. Voor sleufsilo’s zijn stelconplaten ook een uitkomst, omdat dit een duurzame opslagplaats biedt voor landbouwproducten, zoals mest en gras. De sleufsilo, ook wel kuilplaat genoemd, is gemaakt van ondoordringbaar en hard beton. Hierdoor is de sleufsilo geschikt voor milieu gevoelige stoffen, zoals mest. Russcher Staphorst B.V. heeft al vele kuilplaten succesvol geplaatst.

Waarom stelconplaten kopen?

 • Bestand tegen hoge druk en aslast
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Breed toepasbaar als terreinverharding
 • Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Keuzehulp

Gebruik onze handige keuzehulp voor het aanvragen van een offerte voor stelconplaten.

Keuzehulp

Veelgestelde vragen

Stelconplaten

Hoe worden betonplaten gelegd?

Betonnen platen worden met een speciale vrachtwagen geleverd én gelegd. Onze vrachtwagen is uitgerust met een kraan, hierdoor is het mogelijk om direct vanaf de vrachtwagen de platen te leggen. Het voordeel is dat de platen sneller en efficiënter gelegd kunnen worden, zonder extra machines.

Wat zijn de voordelen van betonplaten?

De betonplaten van Russcher bieden vele voordelen als oplossing voor erfverharding. Platen van beton zijn niet alleen sterk en bestand tegen hoge druk, maar zijn ook vormvast. Hierdoor is deze vorm van terreinverharding zeer geschikt voor bedrijventerreinen en agrarische toepassingen, waar gebruik wordt gemaakt van zware machines.

Wat is belangrijk bij het leggen van erfverharding?

Een goede voorbereiding is het halve werk, al helemaal wanneer u betonnenplaten wilt gebruiken als verharding voor kavelpaden en opslagterreinen. De ondergrond is namelijk de basis voor een goede terreinverharding! Russcher biedt een totaalconcept aan waarin wij de ondergrond uitgraven, met een goed zandbed zorgen voor de afdichting en afwatering en de egalisatie uitvoeren. Vervolgens kan Russcher met een speciale autolaadkraan de plaatsing uitvoeren.

Hoeveel betonplaten kunnen er geleverd worden per vrachtwagen?

Dit is afhankelijk van de afmeting en de dikte van de erverhardingsplaten, veelal kunnen wij binnen 1 dag de plaatsing uitvoeren.

Alle veelgestelde vragen
Projectafbeelding

Grondverzet en stelconplaten IJhorst

Grondverzet Stelconplaten

Geen resultaten

Recente projecten

Bouw
Projectafbeelding

Grondverzet en stelconplaten IJhorst

Grondverzet Stelconplaten
IJhorst, Overijssel Oktober 2021
Bouw
Projectafbeelding

Uitbreiding parkeerterrein Hoofddorp

Grondverzet Kraanverhuur Stelconplaten
Hoofddorp, Noord-Holland April 2021
Bouw
Projectafbeelding

Totaalproject scholengemeenschap Hengelo

Grondverzet Kraanverhuur Transport Stelconplaten Rijplatenverhuur
Hengelo, Overijssel Oktober 2020
Alle projecten