Afbeelding

Configurator

Stelconplaten

Stap 1 van 2

Russcher Stelconplaten

 • Totaalconcept

  Van A tot Z alles geregeld

 • 8000+ ophaallocaties

  Wij leveren & leggen door heel Nederland

 • Vrijblijvende prijsopgave

  U ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave

Stelconplaten totaalconcept

Bent u op zoek naar stelconplaten? Dan bent u bij Russcher Kraanverhuur aan het juiste adres! Wij bieden een uniek totaalconcept, waarbij alles van A tot Z uitgevoerd kan worden.

Van grondverzet en egalisatie werkzaamheden tot aan het leggen van stelconplaten. Wij gaan voor het perfecte eindresultaat, met als doel; onze klanten ontzorgen.

1

Grondverzet

2

Egaliseren

3

Leggen van stelconplaten

4

Afwerken

Resultaat icoon

Stelconplaten voor erfverharding

Stelconplaten zijn uitermate geschikt voor de verharding van uw erf, bedrijventerrein of als kavelpad. Bovendien zijn stelconplaten geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik, denk hierbij aan bedrijfshallen óf schuren. We zien stelconplaten veel terug in de agrarische sector, zoals bij de aanleg van een sleufsilo en bij kwekerijen. Maar denk ook aan de aanleg fiets- en wandelpaden en bedrijventerreinen.

Offerte aanvragen

Keuzehulp

Gebruik onze handige keuzehulp voor het aanvragen van een offerte.

Keuzehulp

Voordelen van stelconplaten

Door de ondoordringbare betonnen ondergrond is de grond het hele jaar toegankelijk voor zware voertuigen. Verzakking van het pad of kuilen in de weg zijn hiermee verleden tijd. De platen hebben nog vele andere voordelen. Zo zijn de platen onderhoudsvrij, blijven vrij van ongedierte en onkruid, zijn maatvast, zijn ontzettend sterk en kunnen veel druk hebben. Wilt u in de toekomst ondergronds bekabelen? Dan kan een stelconplaat eenvoudig worden verwijderd, vervolgens kan er een sleuf gegraven worden, de grond weer vlak gemaakt worden en de stelconplaat kan er zo weer op. Dit alles zonder dat het verzakt.

Voor sleufsilo’s zijn stelconplaten ook een uitkomst omdat dit een duurzame opslagplaats biedt voor landbouwproducten, zoals mest en gras. De sleufsilo, ook wel kuilplaat genoemd is gemaakt van ondoordringbaar en hard beton. Hierdoor is de sleufsilo geschikt voor milieugevoelige stoffen zoals mest. Russcher Kraanverhuur heeft al vele kuilplaten succesvol geplaatst.

Voordelen van Stelconplaten

 • Bestand tegen hoge druk en aslast
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Breed toepasbaar als terreinverharding
 • Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Veel gestelde vragen

Stelconplaten

Hoe worden stelconplaten gelegd?

Stelconplaten worden met een speciale vrachtwagen geleverd én gelegd. Onze vrachtwagen is uitgerust met een kraan, hierdoor is het mogelijk om direct vanaf de vrachtwagen de stelconplaten te leggen. Het voordeel is dat de stelconplaten sneller en efficiënter gelegd kunnen worden, zonder extra machines.

Wat zijn de voordelen van beton/stelconplaten?

De stelconplaten of betonplaten van Russcher bieden vele voordelen als oplossing voor erfverharding. Stelconplaten zijn niet alleen sterk en bestand tegen hoge druk, maar zijn ook vormvast. Hierdoor zijn stelconplaten zeer geschikt als ondergrond voor bedrijventerreinen waar gebruik wordt gemaakt van zware machines.

Waar worden stelconplaten veel gebruikt?

Stelconplaten worden veelal gebruikt als terreinverharding voor opslagterreinen, kavelpaden en sleufsilo's. Dankzij het grote draagvermogen en lange levensduur zijn stelconplaten de ideale oplossing als terreinverharding voor de agrarische sector, kwekerijen, bedrijventerreinen en industrieën. Ook zijn stelconplaten een veelgebruikte oplossing voor de aanleg van fietspaden, wandelpaden, en als vloer binnen schuren, loodsen en magazijnen.

Wat is belangrijk bij het leggen van stelconplaten?

Een goede voorbereiding is het halve werk, al helemaal wanneer u stelconplaten wilt gebruiken als verharding voor kavelpaden en opslagterreinen. De ondergrond is namelijk de basis voor een goede terreinverharding! Russcher biedt een totaalconcept aan waarin wij de ondergrond uitgraven, met een goed zandbed zorgen voor de afdichting en afwatering en de egalisatie uitvoeren. Vervolgens kan Russcher met een speciale stelconplaat autolaadkraan de plaatsing uitvoeren.

Hoeveel stelconplaten kunnen er geleverd worden per vrachtwagen?

Dit is afhankelijk van de afmeting en de dikte van de stelconplaten, veelal kunnen wij binnen 1 dag de plaatsing uitvoeren.

Alle veelgestelde vragen
Projectafbeelding

Grondverzet Vaassen

Grondverzet Stelconplaten

Geen resultaten

Recente projecten

Bouw
Projectafbeelding

Grondverzet Vaassen

Grondverzet Stelconplaten
Vaassen , Gelderland Juli 2020
Bouw
Projectafbeelding

Betonplaten leveren + leggen Hasselt

Stelconplaten
Hasselt , Overijssel April 2020
Bouw
Projectafbeelding

Stelconplaten plaatsen in IJhorst

Rijplatenverhuur Stelconplaten Grondverzet Transport
IJhorst , Overijssel Maart 2020
Alle projecten