Mobiele torenkraan huren

Mobiele torenkraan huren

Bij Russcher Staphorst B.V. is het mogelijk om een mobiele torenkraan te huren. Mobiele torenkranen zijn bij ons in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Deze in hoogte verstelbare kranen zijn uitermate geschikt voor zware werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen. Denk hierbij aan binnensteden of een dichtbebouwde omgeving. De kranen kunnen binnen zeer korte tijd worden opgesteld en draai klaar worden gemaakt.

 

Afbeelding

Onze mobiele torenkranen huren?

  • Snel inzetbaar
  • Scherpe prijzen
  • Inclusief machinist
  • Vakkundig personeel
  • Volledig gecertificeerd
  • Moderne kranen

Mobiele torenkraan huren met machinist

Bereken huurprijs

Voor iedere klus inzetbaar

Alle kranen worden uitsluitend geleverd met een gecertificeerde machinist die u ook tijdens de werkzaamheden kan adviseren over de mogelijkheden. Door jarenlange ervaring bent u altijd in goede handen. Mocht u nog vragen hebben over het huren van onze mobiele torenkranen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het oplossen van uw kraan vraagstuk. De kosten van het huren van een mobiele torenkraan zijn afhankelijk van een aantal factoren. Heeft u hier vragen over of vragen met betrekking tot de planning? Neem dan contact met ons op.

Kraanverhuur

Recente projecten

Bouw
Projectafbeelding

Verplaatsen trafo in Hoogeveen

Transport Kraanverhuur
Hoogeveen, Drenthe Juli 2023
Bouw
Projectafbeelding

Chalets hijsen en plaatsen

Kraanverhuur
Transport
Projectafbeelding

Chalets van de wal in het schip

Kraanverhuur
Meppel, Drenthe Augustus 2022
Alle projecten

Mobiele torenkraan huren?

Russcher Kraanverhuur heeft meerdere mobiele torenkranen beschikbaar voor de verhuur. Heeft u vragen over een mobiele torenkraan of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.

Torenkranen

LIEBHERR MK 88
Hijscapaciteit
8 ton
Max. vlucht
45 meter
Max. ballast + plus pakket
2.2 ton
Giek
0°, 15°, 30°, 45°
Hijstabel