Prefab plaatsing

Prefab plaatsing

Russcher Staphorst B.V. biedt prefab plaatsing oplossingen aan voor aannemers en particulieren. Het plaatsen van een prefab kelder, garage, dak of wanden dient zorgvuldig uitgevoerd te worden. Omdat prefab betonelementen veelal een groot gewicht hebben, moet het plaatsen ervan met behulp van een mobiele kraan uitgevoerd worden.

Afbeelding

Prefab plaatsing

  • Veilig plaatsen van prefab elementen
  • Snel inzetbaar in heel Nederland
  • Vakkundige en gecertificeerde kraanmachinist
  • Sneller en efficiënter prefab elementen plaatsen
  • Scherpe tarieven voor zakelijk en particulier

Prefab kelder plaatsen

Het plaatsen van een prefab kelder onder een nieuwbouw woning wordt uitgevoerd met behulp van onze mobiele torenkranen. Onze mobiele torenkranen verplaatsen de prefab kelder in zijn geheel, waardoor er veilig en efficiënt samengewerkt wordt met de aannemers of prefab beton montage bedrijven.

Indien gewenst kunnen wij het grondverzet en rijplaten verhuur voor het uitgraven van een kelder verzorgen.

Prefab wanden plaatsen

Prefab wanden plaatsen met behulp van een mobiele kraan is vele malen sneller en veiliger. Door het grote gewicht van beton prefab wanden is het veilig manoeuvreren en plaatsen een uitdaging. Met behulp van een mobiele kraan worden veiligheidsrisico’s beperkt en kan men sneller en vakkundiger te werk gaan.

Kraanverhuur

Prefab garage plaatsen

Bent u of uw klant bijvoorbeeld van plan om een prefab kelder te plaatsen onder een nieuwbouwwoning? Zo kunnen wij bij een nieuwbouwwoning het ontgraven van de bouwkavel op ons nemen en de plaatsing van een prefab kelder verzorgen.

Prefab dak plaatsen
Een van de laatste fasen voor het voltooien van een prefab woning, is het plaatsen van het dak. Het dak zal veelal een hoogte verschil moeten overbruggen, waardoor de inzet van een kraan vereist is. Ons moderne torenkranen hebben de capaciteit om daken van alle groten te plaatsen. Doordat onze mobiele kranen snel inzetbaar zijn en kunnen werken binnen een beperkte ruimte, is het huren van een kraan een veel gekozen optie.

Recente projecten

Bouw
Projectafbeelding

Verplaatsen trafo in Hoogeveen

Transport Kraanverhuur
Hoogeveen, Drenthe Juli 2023
Bouw
Projectafbeelding

Chalets hijsen en plaatsen

Kraanverhuur
Transport
Projectafbeelding

Chalets van de wal in het schip

Kraanverhuur
Meppel, Drenthe Augustus 2022
Bekijk alles

Prefab plaatsing?

Heeft u vragen over prefab plaatsingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens