Offerte aanvragen

Rijplaten huren

Het huren van een rijplaat is bij Russcher Staphorst B.V. van A tot Z geregeld. Door onze centrale ligging en grote voorraad rijplaten, kunnen wij, mits voorradig, door heel Nederland snel leveren. In overleg met onze opdrachtgever verzorgen wij het transport, leggen, ophalen en reinigen van de rijplaten.

Contact opnemen

Kunststof en Stalen rijplaten

Bij ons kunt u terecht voor zowel kunststof als stalen rijplaten huren.

 

Kunststof rijplaten adviseren wij voor lichtere werkzaamheden, zoals de aanleg van een tuin, bestrating met een minikraan of een evenement. Door het kleine gewicht zijn de kunststof rijplaten eenvoudig te verplaatsen. Kunststof rijplaten vereisen over het algemeen weinig tot geen onderhoud. Ze zijn bestand tegen roest, corrosie, schimmels en verrotting, waardoor ze langdurig bruikbaar zijn zonder veel zorg.

Ze zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van bouwplaatsen tot evenementenlocaties en landbouwgrond. Ze kunnen worden gebruikt om voertuigen en machines toegang te bieden tot terreinen met verschillende bodemgesteldheden, zoals modder, gras of zand.

Al met al bieden kunststof rijplaten en praktische en efficiënte oplossing voor tijdelijke verharding van terreinen, met een focus op duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak.

Voor het zwaardere werk kunt u beter kiezen voor het huren van stalen rijplaten. Deze bieden meer stevigheid en zijn bestand tegen intensief gebruik op bijvoorbeeld bouwplaatsen, landbouwwerkzaamheden of grote evenementen. De stalen rijplaten zijn bijzonder robuust en kunnen grote belastingen weerstaan zonder te vervormen of te breken. Ze zijn bestand tegen zware voertuigen, zoals vrachtwagens, kranen en bulldozers en zijn geschikt voor herhaaldelijk gebruik in veeleisende omstandigheden. Door hun stevige constructie bieden stalen rijplaten een stabiele ondergrond voor voertuigen en machines, zelf op ongelijk terrein.

Hoewel stalen rijplaten niet zo gemakkelijk recyclebaar zijn als kunststofrijplaten, kunnen ze worden hergebruikt voor andere projecten en hebben ze over het algemeen een lange levensduur.

Kortom stalen rijplaten zijn een betrouwbare en veelzijdige optie voor tijdelijke verharding van terreinen, vooral in situaties waar extreme duurzaamheid en draagkracht vereist zijn.

 

Snelle levering met plaatsing

Bent u kunststof rijplaten nodig, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave van ons. Hebben wij de rijplaten op voorraad en gaat u akkoord? Dan kunnen wij de rijplaten meenemen in onze planning en zo snel als mogelijk bij u leveren en leggen.

Heeft u ze niet meer nodig? Laat het ons weten en wij halen de platen weer bij u op na gebruik.

Wij regelen alles van begin tot eind voor u. Doordat we beschikken over een grote voorraad rijplaten, kunnen wij door heel Nederland leveren. Zo hoeft u nergens rekening mee te houden en kunt u de rijplaten direct gebruiken. Bovendien hebben we verschillende formaten en rijplaten, waardoor we u bij verschillende klussen kunnen ondersteunen.

Afbeelding

Rijplaten verhuur volledig verzorgd door Russcher

Rijplaten huren bij Russcher Staphorst B.V. betekent kiezen voor een partij die u ontzorgt. Wij regelen alles van begin tot eind voor u. Doordat we beschikken over een grote voorraad rijplaten, kunnen we door heel Nederland leveren. Daarnaast kunnen we de gehuurde rijplaten plaatsen en na gebruik halen we ze weer op. Zo hoeft u nergens rekening mee te houden en kunt u de rijplaten direct gebruiken. Bovendien hebben we verschillende formaten en materialen rijplaten, waardoor we u bij verschillende klussen kunnen ondersteunen.  

Rijplaten huren kosten 

Bij Russcher Staphorst B.V. begrijpen we dat u graag inzicht wilt in de kosten als het gaat om rijplaten verhuur. Het huren is namelijk goedkoper dan u denkt. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Daarom hanteren wij geen vaste prijzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal platen dat u wilt huren, de locatie waar u de platen wilt laten bezorgen en de periode waarin u de platen wilt huren.

We maken vrijblijvend een offerte voor uw aanvraag. Zo hebt u inzicht in de kosten die u maakt als het gaat om rijplaten huren.

Afbeelding

Rijplaten huren?

 • Stalen en kunststof rijplaten
 • Grote voorraad
 • Scherpe prijzen
 • Snelle levering
 • Inclusief laden en lossen
 • In diverse maten leverbaar

Veelgestelde vragen

Rijplatenverhuur

Waar kun je rijplaten voor gebruiken?

Rijplaten zijn universeel inzetbaar en komen altijd van pas wanneer u de ondergrond moet beschermen. Hieronder een aantal veel voorkomende redenen voor het huren van rijplaten.

Grondverzet

 • Tuin werkzaamheden
 • Graafwerkzaamheden
 • Landbouwwerkzaamheden
 • Bouw

Infrastructuur

 • Nieuwbouw projecten
 • Sloopwerkzaamheden
 • Bestratingswerkzaamheden

Evenementen

 • Festivals
 • Dorspfeesten

Bezorgen en plaatsen jullie ook stalen rijplaten op locatie?

Bij Russcher Rijplaten verhuur gaan we alleen verder dan het verhuren van rijplaten. In overleg met onze klanten kunnen wij de stalen rijplaten op locatie bezorgen en plaatsen. Wij beschikken over vrachtwagens die uitgerust zijn met een kraan, waardoor wij snel, vakkundig en op iedere locatie rijplaten kunnen plaatsen.
Wilt u meer weten over het huren, transporteren en plaatsen van rijplaten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hoe zwaar zijn stalen rijplaten?

Bij Russcher kraanverhuur kunt u meerdere typen rijplaten huren. Het gewicht is afhankelijk van het type stalen rijplaat omdat hiervan de afmetingen verschillen. Hieronder vindt u het gewicht per type rijplaat:
SRP500 5000 x 1500 x 15 heeft een gewicht van 600 - 800 kg
SRP600 6000 x 1800 x 15 heeft een gewicht van 1200 - 1300 kg

Wat kost het huren van stalen rijplaten?

Het huren van rijplaten is goedkoper dan u denkt. Toch kunnen wij op onze website geen prijzen vermelden omdat er een aantal factoren een rol spelen bij het bepalen van de prijs.
Voor iedere aanvraag maken wij een op maat gemaakte offerte die aansluit bij uw wensen. (Geheel vrijblijvend)

Een aantal vragen die rol spelen bij het beantwoorden van uw vraag:

 • Hoeveel rijplaten wilt u huren? (of aantal meters overbruggen)
 • Wilt u de rijplaten enkel dubbel baans plaatsen of overdwars?
 • Voor welke periode wilt u de stalen rijplaten huren?
 • Wilt u dat wij de rijplaten op locatie bezorgen?
 • Wilt u dat wij de rijplaten op locatie voor u plaatsen?
 • Wilt u de rijplaten zelf terugbrengen of moet Russcher deze voor u ophalen?

Gebruik onze handige keuzehulp voor het aanvragen van een prijsberekening voor het huren van rijplaten.

Projectafbeelding

Totaalproject scholengemeenschap Hengelo

Grondverzet Kraanverhuur Transport Stelconplaten Rijplatenverhuur

Geen resultaten

Projecten rijplaten

Bouw
Projectafbeelding

Totaalproject scholengemeenschap Hengelo

Grondverzet Kraanverhuur Transport Stelconplaten Rijplatenverhuur
Hengelo, Overijssel Oktober 2020
Infrastructuur
Projectafbeelding

Rijplatenverhuur in Ruinen

Rijplatenverhuur
Ruinen, Drenthe Maart 2020
Infrastructuur
Projectafbeelding

Rijplaten en draglineschotten in Zeewolde

Rijplatenverhuur
Zeewolde, Flevoland Maart 2020
Alle projecten