Over ons

Russcher Kraanverhuur en Grondverzet is ontstaan in 1965 in Staphorst. De familie Russcher begon met loonwerkzaamheden en ondersteunde lokale boeren met agrarische werkzaamheden.

Ruim 6 decennia verder is Russcher uitgegroeid tot een totaaloplosser op het gebied van Kraanverhuur en Grondverzet. Het machinepark van Russcher kraanverhuur is flink uitgebreid. Zo beschikt Russcher onder andere over mobiele torenkranen , telescoopkranen, shovels, vrachtwagens en diverse hulpmiddelen om de werkzaamheden snel en vakkundig uit te kunnen voeren.

Het doel van Kraanbedrijf Russcher is het ontzorgen van hun klanten. Russcher biedt oplossingen aan voor bedrijven, aannemers, particulieren en is werkzaam in heel Nederland. Veelal is Russcher actief in de bouw, agrarische sector, infrastructuur projecten en helpt ondernemers grondverzet, kraanverhuur, transport en de verhuur van rijplaten.

Certificaten

Niwo

Niwo vervoersvergunning

Russcher kraanverhuur en Grondverzet is in het bezit van een NIWO vervoersvergunning. Het NIWO vervoersvergunning is verplicht voor bedrijf die (gevaarlijke) afvalstoffen transporteren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen. Russcher voldoet aan alle eisen en staat op de landelijke VIHB-lijst.

Niwo vervoersvergunning bekijken


kvk-logo

KVK uittreksel

Zeker weten met wie u zaken doet? In het KVK uittreksel vindt u meer informatie over Russcher Kraanverhuur. Daarin staan de geregistreerde gegevens van een bedrijf, oprichtingsdatum en tekenbevoegde(n).

KVK uittreksel bekijken


vca

VCA certificering

Het VGM-beheersysteem van Russcher Kraanverhuur is VCA gecertificeerd en voldoet aan alle richtlijnen met betrekkingen tot het uitvoeren van grond- en hijswerkzaamheden.

VCA certificering bekijken


Uw specialist In kraanverhuur & grondverzet
Diverse certificaten

Wij zijn V.C.A. gecertificeerd en lid van Vereniging Verticaal Transport.

Goed opgeleide medewerkers

Gemotiveerde en deskundige medewerkers die kwaliteit leveren.

Zakelijk & particulieren

Inzetbaar voor diverse werkzaamheden zowel particulier als zakelijk.

Nederland als werkgebied

Modern machinepark en deskundige medewerkers inzetbaar in heel Nederland.

Moderne kranen

Modern machinepark waarmee wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.

Veiligheid staat voorop

Wij voldoen aan de veiligheidsnormen die hiervoor gesteld zijn.