Over ons

Totaaloplossingen

Voorheen Russcher Kraanverhuur en Grondverzet nu Russcher Staphorst B.V. is ontstaan in 1965 in Staphorst. De familie Russcher begon met loonwerkzaamheden en ondersteunde lokale boeren met agrarische werkzaamheden.

Ruim 6 decennia verder is Russcher uitgegroeid tot een totaaloplosser op het gebied van Kraanverhuur, Grondverzet, Rijplaten verhuur, Stelconplaten en Transport.

Vakkundig, veilig en efficiënt werken

  • Al sinds 1969 specialist
  • Vakkundige medewerkers
  • Modern machinepark
  • Zakelijk & particulieren
  • Snel inzetbaar in heel Nederland
  • Volledig gecertificeerd

Actueel overzicht vacatures

Ben je benieuwd welke vacatures wij open hebben staan of wil je een open sollicitatie versturen? Hier vindt je een actueel overzicht van de vacatures bij Russcher Kraanverhuur.

Vacatures

Wij ontzorgen onze klanten

Het doel van Kraanbedrijf Russcher is het ontzorgen van hun klanten. Russcher biedt oplossingen aan voor bedrijven, aannemers, particulieren en is werkzaam in heel Nederland. Veelal is Russcher actief in de bouw, agrarische sector, infrastructuur projecten en helpt ondernemers grondverzet, kraanverhuur, transport en de verhuur van rijplaten.

Afbeelding

Modern machinepark

Het machinepark van Russcher Staphorst B.V. is flink uitgebreid. Zo beschikt Russcher onder andere over mobiele torenkranen , telescoopkranen, shovels, vrachtwagens en diverse hulpmiddelen om de werkzaamheden snel en vakkundig uit te kunnen voeren.

Contact

Heeft u vragen over het huren van een kraan, het transporteren van uw machine of over één van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Certificering

Niwo vergunning

Niwo vergunning

Russcher kraanverhuur en Grondverzet is in het bezit van een NIWO vervoersvergunning. Het NIWO vervoersvergunning is verplicht voor bedrijf die (gevaarlijke) afvalstoffen transporteren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen. Russcher voldoet aan alle eisen en staat op de landelijke VIHB-lijst.

Niwo vervoersvergunning bekijken

KVK uittreksel

KVK uittreksel

Zeker weten met wie u zaken doet? In het KVK uittreksel vindt u meer informatie over Russcher Kraanverhuur. Daarin staan de geregistreerde gegevens van een bedrijf, oprichtingsdatum en tekenbevoegde(n).

KVK uittreksel bekijken Russcher Staphorst B.V.

KVK uittreksel

KVK uittreksel

Zeker weten met wie u zaken doet? In het KVK uittreksel vindt u meer informatie over Russcher Staphorst B.V. Daarin staan de geregistreerde gegevens van een bedrijf, oprichtingsdatum en tekenbevoegde(n).

KVK uittreksel bekijken kraanverhuur Russcher en zn. B.V.

VCA certificering

VCA certificering

Het VGM-beheersysteem van Russcher Kraanverhuur is VCA gecertificeerd en voldoet aan alle richtlijnen met betrekkingen tot het uitvoeren van grond- en hijswerkzaamheden.

VCA certificering bekijken