Industriële verhuizingen

Industriële verhuizingen

Wilt u machines verplaatsen of laten transporteren omdat u gaat verhuizen? Russcher Staphorst B.V. is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van industriële verhuizingen. Russcher beschikt over een groot aanbod mobiele kranen die ingezet kunnen worden voor het verplaatsen van machines.

Daardoor kunt u bij ons terecht voor machine verhuizing, fabrieksverhuizing, machine transport of bijvoorbeeld voor het plaatsen van units. Door onze gunstige ligging kunnen wij onze zakelijke en particuliere klanten snel door heel Nederland bedienen. Wilt u meer informatie ontvangen over industriële verhuizingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 0522 – 463 357 of vul ons contactformulier in.

Afbeelding

Veilig van A naar B

Russcher is voorzien van alle benodigde veiligheidscertificaten en voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan het transporteren van machines of andere grote producten. Daarnaast kunnen onze kranen ondersteunen bij de plaatsing van machines in uw fabriek of bedrijfspand

Daarnaast zullen wij altijd met u meedenken en adviseren waar nodig. Door onze jarenlange ervaring en gekwalificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat uw machine goed en zorgvuldig wordt geplaatst.

Transport

Ons aanbod diensten voor Industriële verhuizingen

Plaatsen van units

Plaatsen van units

U gaat met uw fabriek of magazijn verhuizen naar een andere locatie en u heeft tijdelijk units staan als bedrijfsruimte. Russcher kan uw bedrijf of verhuisbedrijf ondersteunen bij het transporten en plaatsen van bedrijfsunits. Units zijn tijdelijke kantoorruimtes die modulair of vrijstaand gebruikt kunnen worden.

Machine verhuizing

Machine verhuizing

Russcher Staphorst B.V. heeft de afgelopen jaren een zeer divers aanbod aan machines en zwaar materieel mogen verhuizen. In overleg met onze klant bedenken wij een passende oplossing voor het veilig verplaatsen en transporteren van machines. Een Machine verplaatsen kan uiteraard ook betekenen dat u de machine van de ene kant van uw fabriek naar de andere kant wilt verplaatsen. Ook bij machine verplaatsingen kunnen wij een rol spelen, omdat wij beschikken over de meest vakkundige medewerkers en machines.

Machine transport

Machine transport

Bij machine transport kunt u denken aan het transporteren van (zware) voertuigen, hulpmiddelen voor de bouw / infrastructuur of een gebruiksvoorwerp welke in aanmerking komt voor exceptioneel transport.

Transport en plaatsing van prefab-elementen

Transport en plaatsing van prefab-elementen

Prefab wordt steeds vaker gebruikt in de woningbouw en met het aanleggen van nieuwe bedrijfspanden. In de fabriek worden bepaalde onderdelen van hout, metaal of beton in zoverre geprepareerd dat het enkel nog getransporteerd en geplaatst moet worden. Russcher helpt zowel bedrijven als particulieren met het transporteren en plaatsen van bijvoorbeeld prefab kelders, prefab daken en andere (grote / zware) prefab-elementen

Recente projecten

Bouw
Projectafbeelding

Verplaatsen trafo in Hoogeveen

Transport
, Juli 2023
Transport
Projectafbeelding

Chalet plaatsen in Ermelo

Grondverzet Kraanverhuur Transport
Ermelo, Gelderland Augustus 2022
Bouw
Projectafbeelding

Kraanverhuur en transport prefab woning Steenwijkerwold

Kraanverhuur Transport
, November 2021
Alle projecten

Wilt u gebruik maken van onze industriële verhuizing diensten?

Meer informatie ontvangen of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.