Kavel bouwrijp maken

Bouwkavel bouwrijp laten maken?

Heeft u ook een grote bouwkavel of stuk grond dat bouwrijp gemaakt moet worden? Russcher neemt graag deze last van uw schouders. Wij zijn gespecialiseerd op het gebeid van grondverzet, verhuur van kranen, infrastructuur en het bouwrijp maken van grond. Zo nemen wij graag het gehele traject van het bouwrijp maken van een bouwkavel voor onze rekening.

Afbeelding

Waar moet u rekening mee houden?

  • Is de kavel goed bereikbaar?
  • Heeft de grond een schoongrondverklaring?
  • Liggen of staan er nog obstakels op de kavel?
  • Hoe is de afwatering geregeld?

Werkzaamheden

Er zijn een aantal werkzaamheden die verricht worden tijdens het bouwrijp maken van een kavel. Zo kunnen de werkzaamheden verschillen tussen het uitgraven van een bouwkavel tot het verhogen van een stuk grond. Zoals aanvoeren van zand of bouwgrond egaliseren behoren ook tot onze werkzaamheden.

Bekijken

Bouwrijp maken

Het bouwrijp maken van grond is het bewerken van het maaiveld voordat er daadwerkelijk wordt gestart met het bouwen van bijvoorbeeld een nieuwbouwwijk. Het maaiveld is de hoogte van het grondoppervlak.

Dat wil zeggen dat een bouwrijpe grond eenvoudig gezegd in houdt, dat het startklaar is om te gaan beginnen met bouwen. Er zijn geen obstakels op het bouwterrein, de grond is schoon en de nodige voorzieningen zijn aanwezig. Soms zal de grond bouwrijp gemaakt moeten worden.

Er moet bijvoorbeeld eerst nog een oud huis gesloopt worden voordat er nieuwbouw wordt geplaatst, of de grond moet vlak gemaakt of opgehoogd worden. Kortom een bouwrijpe kavel is dus helemaal startklaar om te bouwen, er hoeven hier geen andere werkzaamheden meer verricht te worden.

Herinrichting van terrein

Kortom Russcher Kraanverhuur & Grondverzet ontzorgt haar klanten volledig. Door het aanbieden van kraanverhuur, grondverzet, transport en het verhuur van rijplaten hoeven onze klanten zelf geen materieel meer te regelen bij de inzet van Russcher.

Als u van plan bent om een terrein of landschap te herinrichten, ondersteunen wij u graag met materiaal en verschillende werkzaamheden. Russcher Staphorst B.V. heeft ervaring met veel typen herinrichtingen.

Bent u bijvoorbeeld van plan om een parkeerplaats om te toveren tot vijver en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij helpen u graag! Russcher Kraanverhuur & Grondverzet is gespecialiseerd in het opnieuw vormgeven van een bepaald landschap, bijvoorbeeld het toevoegen van een verhoging.

Recente projecten

Bouw
Projectafbeelding

Grondwerk Lemelerveld

Grondverzet Transport
Lemelerveld, Overijssel Maart 2023
Transport
Projectafbeelding

Chalet plaatsen in Ermelo

Grondverzet Kraanverhuur Transport
Ermelo, Gelderland Augustus 2022
Bouw
Projectafbeelding

Grondverzet en stelconplaten IJhorst

Grondverzet Stelconplaten
IJhorst, Overijssel Oktober 2021
Alle projecten

Bouwrijp maken grond?

Heeft u vragen over het bouwrijp maken van de grond? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.