Offerte aanvragen

Betonplaten kopen

Bent u opzoek naar betonplaten? Dan bent u bij Russcher aan het juiste adres. De betonplaten die u bij ons koopt zijn van hoge kwaliteit. De platen zijn daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de verharding van uw erf of aanleg van paden. Betonplaten zijn te gebruiken als tijdelijke oplossing maar ook voor permanent gebruik zijn ze zeer geschikt. Daarnaast is het voordeel van deze betonplaten, dat ze zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Kortom bij Russcher kunt u dus betonplaten kopen voor verschillende doeleinden, altijd passend bij uw wens.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Soorten betonplaten

De platen die Russcher verkoopt zijn stelconplaten. Er zijn verschillende betonplaten beschikbaar. Op deze manier is er altijd een betonplaat die past bij uw wensen en behoeften. Daarnaast hebt u de keuze uit verschillende formaten en kunt u kiezen voor een betonplaat met of zonder stalen rand.

Keuzehulp

Gebruik de keuzehulp hieronder om te kijken welke platen er precies bij uw project passen. Bovendien kunt u via de keuzehulp direct een offerte aanvragen. Handig!

0 1
Betonplaat
Zonder stalen rand
Afmetingen
In verschillende afmetingen verkrijgbaar
Offerte aanvragen
0 2
Betonplaat
Met stalen rand
Afmetingen
Verschillende afmetingen mogelijk
Offerte aanvragen
0 3
Betonplaat
In verschillende afmetingen
Soorten
Met of zonder rand
Offerte aanvragen

Waarom betonplaten kopen?

Betonplaten van Russcher hebben diverse voordelen. Zo zijn de platen bestand tegen een hoge druk en aslast. Als u kiest voor betonplaten, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de grond verzakt. U kunt zorgeloos met zware machines over de platen rijden. Daarnaast zijn de platen geschikt voor alle weersomstandigheden, regen, sneeuw of felle zon de betonplaten blijven begaanbaar en lopen geen schade op door de verschillende omstandigheden.

Breed inzetbaar

Ten slotte zijn de betonplaten breed inzetbaar. U kunt ze kopen om paden aan te leggen voor de verharding van uw erf of voor andere gebruikstoepassingen.

Afbeelding

Configurator

Betonplaten

Betonplaten kopen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Totaalconcept

    Alles van A tot Z geregeld

  • Vrijblijvende prijsopgave

    U ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave

  • 8000+ ophaallocaties

    Wij leveren en leggen betonplaten door heel Nederland

Betonplaten kopen bij Russcher Kraanverhuur

Voorbereiding

Betonplaten koopt u niet zomaar. Het is een investering en vraagt nodige voorbereiding. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Als u betonplaten koopt bij Russcher, weet u zeker dat dit in goede banen geleid wordt. Russcher is specialist in zijn vak en biedt enkel totaaloplossingen aan. Hierdoor kunt u zich volledig laten ontzorgen als u betonplaten koopt. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de ondergrond, de afwatering of de egalisatie. Al met al neemt Russcher het graag voor u uit handen.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over betonplaten kopen bij Russcher? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.