Hijskraan

Eenvoudig en snel een hijskraan huren voor ieder vraagstuk. Russcher Kraanverhuur en Grondverzet verhuurt diverse hijskranen. Het machinepark bestaat uit een mobiele torenkraan en diverse telescoopkranen.

Om de veiligheid te waarborgen zijn alle kranen uitgerust met een camerasysteem. Hierdoor kunnen de vakkundige machinisten alles volgen op onoverzichtelijke plaatsen. Tonnages van 30 tot 100 ton, een driedelige mast met een lengte van 42 meter en kranen die toepasbaar zijn als bouwkranen. De kranen van Russcher Kraanverhuur en Grondverzet zijn geschikt voor diverse werkzaamheden.

Overzicht kranen

Hijskraan Huren

Hijskraan huren met hijsgereedschap

Bij het verhuren van de mobiele telescoopkraan of mobiele torenkranen wordt er standaard een set hijsgereedschap meegeleverd. Zo zijn onze kranen snel en goed inzetbaar voor uiteenlopende projecten. Russcher Kraanverhuur heeft een divers aanbod mobiele telescoopkranen en hijskranen beschikbaar voor de verhuur. De gieklengte en tonnage lopen uit een van 40 tot 100 ton en gieklengte tot 60 meter. De mobiele kranen worden enkel verhuurt inclusief een gecertificeerde machinisten. Indien gewenst heeft u ook de mogelijkheid om een werkbak, 1 kuub containerbak, dakplatenklem en stenenklem te huren.

Waarom een Mobiele hijskraan huren bij Russcher?

  • Snel inzetbaar
  • Scherpe Prijzen
  • Inclusief machinist
  • Vakkundig personeel
  • Volledig gecertificeerd
  • Moderne hijskranen

Contact opnemen »

Direct een hijskraan huren?

Wilt u meer informatie over het huren van een hijskraan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen met 0522 – 463 357 of vul het contactformulier in.