Asbestcontainer huren

Asbestcontainer

Bent u als particulier of als asbestverwijderingsbedrijf op zoek naar een asbestcontainer? Russcher kraanverhuur ondersteunt asbestverwijderingsbedrijven en particulieren met het verwijderen van asbest. Wij verhuren speciale asbestcontainers en kunnen kraanondersteuning bieden. Voordat u begint met het verwijderen van asbest is het van belang dat u contact hebt opgenomen met uw gemeente. Meer informatie over het verwijderen van asbest vindt u op rijksoverheid.nl

Afbeelding

Asbest verwijderen

Russcher Kraanverhuur en Grondverzet ondersteunt asbest saneerders bij hun werkzaamheden op de grond en in de lucht. Wij bieden asbest saneerders alle middelen om zo goed mogelijk te worden ondersteund bij hun werkzaamheden.

Hulpstukken huren
Voor bijvoorbeeld het verwijderen van asbest in daken hebben wij aangepaste hulpstukken wat het verwijderen een stuk eenvoudiger maakt. Ook deze kunt u bij ons huren.

Ondersteuning bij asbest verwijderen

  • Verhuur van asbestcontainers
  • Kraanondersteuning bij asbest verwijdering
  • Hulpstukken voor asbest verwijdering
  • Eigen kraanmachinist

Asbest verwijderen van een dak

Omdat asbest vaak voorkomt in oude daken, golfplaten en andere bouwmaterialen is er kraan ondersteuning vereist bij het verwijderen van asbest. Russcher Kraanverhuur beschikt over meerdere kranen en een scala aan hulpstukken voor het verwijderen van asbest. Hierdoor kunnen asbestverwijderingsbedrijven sneller, efficiënter en veiliger te werk gaan.

Ondersteuning nodig bij het verwijderen van asbest uw dak of zoekt u als asbestsaneerder een betrouwbare partner die u kan ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Kraanverhuur

Afvoeren van asbest in een asbestcontainer

U kunt asbest afval niet zomaar verwijderen. Hiervoor gelden strenge regels, omdat asbesthoudend materiaal gezondheidsrisico’s met zich mee brengt. De gezondheidsrisico’s nemen met de jaren toe en de eigenaren van het gebouw zijn hiervoor aansprakelijk. In 2024 moeten alle asbestdaken in Nederland verwijderd zijn.
Asbest afval afvoeren op een veilige en verantwoorde manier kunt u doen met een asbestcontainer van Russcher Kraanverhuur. De asbest containers van Russcher zijn volledig afsluitbaar en gecertificeerd om gebruikt te worden als asbestcontainer.

Waar zit asbest in?
Er bestaan twee soorten asbest, namelijk losgebonden en hechtgebonden asbest. Bij losgebonden asbest zijn de vezels niet in het materiaal verwerkt en komen hierdoor snel vrij. Losgebonden asbest vindt u onder andere in schoorstenen, afzuigkappen of oude cv-ketels. De hechtgeboden asbest vezels zitten verwerkt in het materiaal wat men vroeger gebruikte. Zo kan hechtgebonden asbest zitten in oude funderingen, cement of golfplaten. Er zijn asbestverwijderingsbedrijven die u meer informatie kunnen verschaffen en uw huis / bedrijfspand kunnen controleren op asbest.

Asbestcontainer verhuur

Door middel van de speciale asbest transportbak kan asbest verwijdert worden volgens de wetten en regels die hiervoor gesteld zijn. Het asbest kan hierdoor veilig en verantwoord afgevoerd worden. Deze transportbak is volledig afsluitbaar zodat er ook voor de omgeving geen risico is.

Kraanondersteuning
Voor het verwijderen van asbest uit daken bieden wij kraanondersteuning. Ook hierbij staat de veiligheid van de asbest saneerder voorop. Met onze ervaren machinisten, die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten, garanderen wij de veiligheid van de asbest saneerder.

Recente projecten

Bouw
Projectafbeelding

Plaatsen prefab betonplaten Wolvega

Kraanverhuur
Wolvega , Friesland Juni 2020
Transport
Projectafbeelding

Industriele verhuizing machines

Kraanverhuur Transport
Staphorst , Overijssel Maart 2020
Infrastructuur
Projectafbeelding

Prefab wanden hijsen op Urk

Kraanverhuur
Urk , Flevoland Maart 2020
Alle projecten

Asbestcontainer huren?

Heeft u vragen over het huren van een asbestcontainer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.