Afbeelding

Chalet plaatsen in Ermelo

Russcher kraanverhuur heeft in Ermelo zowel grondverzet, transport en kraanverhuur ingezet om een chalet te plaatsen. Eerst hebben we het grondwerk uitgevoerd in de tuin om daarna de fundering te realiseren.

Voordat de chalet op de plaats van bestemming komt moeten er al een aantal dingen vooraf geregeld worden. Voor het transport van de chalet hadden wij een ontheffing voor de breedte transport nodig. Dit betekend dat we met een vergunning en een transportbegeleider naar plaats van bestemming gaan.

Als alles op zijn plek staat, is het tijd om de chalet te plaatsen. Dit gaat met veel mankracht en komt erg nauwkeurig. Doormiddel van een camera en portofoon heeft de machinist goed overzicht op wat er allemaal gebeurd, vaak is er een Rigger (hijsbegeleider) bij aanwezig om de machinist te ondersteunen en te zorgen dat de chalet veilig en netjes op zijn plaats komt te staan.

 

Wat is en doet een Rigger?

 

Een rigger begeleid de kraanmachinist ten alle tijde bij het verplaatsen van de van last van A naar B. Als rigger zorg je ervoor dat de last op de juiste manier, met de juiste hijsmaterialen verplaatst wordt. Ook help je met het op- en afbouwen van de kraan en het onderhoud van de verschillende hijsonderdelen. Kortom als rigger zijn dit voornamelijk je werkzaamheden:

 

• Communicatie met de machinist

• Selecteren van het juiste hijsmateriaal

• Het eventueel opstellen van hijsplannen

• Het aanslaan van laste

• Waken over de veiligheid

• Losmaken van lasten

 

Grondverzet

Kraanverhuur

Transport

Locatie

Ermelo, Gelderland

Ook een chalet plaatsen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, voor meer informatie.

Contact

Andere projecten

Bouw
Projectafbeelding

Kraanverhuur Erica

Kraanverhuur
Erica, Drenthe Maart 2020
Bouw
Projectafbeelding

Kraanbaan plaatsen

Kraanverhuur
Staphorst, Overijssel Maart 2020
Bouw
Projectafbeelding

Grondverzet Almere

Grondverzet
Almere, Overijssel Maart 2020
Bekijk meer projecten