russcher rijplaten verhuur

SPECIALISTEN IN ONS VAK

Stalen en kunststof rijplaten
incl. transport en plaatsing.


Rijplaten aanvragen

Kunststof rijplaten huren

Huur een Kunststof rijplaat en voorkom kapot gereden bermen, een drassige ondergrond of een onherstelbaar grasland. Kunststof rijplaten zijn een goede oplossing voor het tijdelijk verharden van uw ondergrond. De kunststof rijplaten zijn licht van gewicht en snel op locatie te leveren. Kunststof rijplaten verhuren wij aan klanten die een oplossing zoeken voor minder zware werkzaamheden. Zo kunt u kunststof rijplaten gebruiken voor evenementen, festivals, aanleg van een tuin en/of straten.

Voor werkzaamheden waar vrachtwagens, machines, kranen en ander zwaar materieel vereist is, adviseren wij het huren van stalen rijplaten. De stalen rijplaten zijn zeer geschikt voor intensief gebruik en worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, voor landbouw werkzaamheden of infrastructuur projecten.

Kunststof rijplaten huren?

  • Lichte werkzaamheden
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Verschillende maten leverbaar
  • Scherpe Prijzen
  • Snelle levering
  • Incl. Laden en Lossen
  • Contact opnemen »

Kunststof rijplaten huren

Uw specialist
in kunststof rijplaten

Huurprijzen kunststof rijplaten

Het huren van een kunststof rijplaat is bij Russcher Kraanverhuur en Grondverzet van A tot Z geregeld. In overleg met onze klanten kunnen wij de rijplaten op locatie afleveren, leggen, reinigen en ophalen. Hieronder vindt u een overzicht van kunststof rijplaten die wij verhuren. Staat het gewenste formaat niet in de tabel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Type rijplaat Afmetingen rijplaat in MM Huurprijs
KRP500 4000 x 1000 x 10 Weektarief opvragen
Groter of kleiner model? Andere formaten Meer informatie

Contact opnemen over rijplaten verhuur

Heeft u vragen over de verhuur van rijplaten of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel 0522 – 463 357.