Grondverzet Meppel

Grondverzet Meppel

Bent u opzoek naar een vakkundige partner in grondverzet in Meppel en omgeving? Russcher Staphorst B.V. beschikt over een uitgebreid machinepark en is actief door heel Nederland. U kunt ons dan ook voor ieder type grondverzet inschakelen. Wij bieden een totaaloplossing voor grondverzet, alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze keuzehulpmenu.
Afbeelding

Russcher grondverzet projecten nabij Meppel

Wij hebben al diverse succesvol afgeronde grondwerkprojecten op onze naam staan. En daar zijn we trots op. Ook nabij Meppel hebben we verschillende soorten grondverzet uit mogen voeren. Zo hebben wij bijvoorbeeld in IJhorst deze grondverzetwerkzaamheden uitgevoerd; terrein egaliseren en stelconplaten leggen. In Staphorst mochten we een totaalconcept uitvoeren omtrent de nieuwbouw van de distributiecentrum van Brocacef. Hier hebben we onder meer grond ontgraaft en geëgaliseerd, bouwwerkzaamheden uitgevoerd en stelconplaten binnen én buiten het distributiecentrum geplaatst.

Voor iedere klus inzetbaar

Grondverzet is een breed begrip. Er zijn namelijk vele verschillende soorten grondverzet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het bouwrijp maken van grond, ondersteuning van bodemsanering, ontgraven van bouwputten, kelders en vijvers en ondersteuning bij wegenbouw. Door een uitgebreid machinepark en ervaren machinisten kunt u voor elke type grondverzet bij ons terecht.

 

Naast grondverzet bieden wij ook kraanverhuur, transport, rijplaten en stelconplaten aan. Zo kunnen wij u (desgewenst) een totaaloplossing bieden voor uw bouwproject.

Grondverzet

Recente projecten

Bouw
Projectafbeelding

Grondwerk Lemelerveld

Grondverzet
, Maart 2023
Transport
Projectafbeelding

Chalet plaatsen in Ermelo

Grondverzet Kraanverhuur Transport
Ermelo, Gelderland Augustus 2022
Bouw
Projectafbeelding

Grondverzet en stelconplaten IJhorst

Grondverzet Stelconplaten
IJhorst, Overijssel Oktober 2021
Alle projecten

Contact opnemen

Heeft u vragen over het huren van grondverzet in de omgeving van Meppel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.