Grondverzet Kampen

Grondverzet in Kampen

Bent u opzoek naar een vakkundige partner in grondverzet in Kampen en omgeving? Russcher Staphorst B.V. beschikt over een uitgebreid machinepark en is actief door heel Nederland. U kunt os dan ook voor ieder type grondverzet inschakelen. Wij bieden een totaaloplossing voor grondverzet ,alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze keuzehulpmenu.

Contact opnemen

Russcher grondverzet projecten nabij Kampen

Wij hebben al diverse succesvol afgeronde grondwerkprojecten op onze naam staan. En daar zijn we trots op. Ook nabij Kampen hebben we verschillende soorten grondverzet mogen uitvoeren. Zo hebben we in IJhorst, een terrein geëgaliseerd en daarna stelconplaten gelegd. In Staphorst hebben we een totaalconcept uitgevoerd omtrent de nieuwbouw van de distributiecentrum van Brocacef. Hier hebben we onder meer grond ontgraaft en geëgaliseerd, bouwwerkzaamheden uitgevoerd en stelconplaten binnen én buiten het distributiecentrum geplaatst.

 

Sinds 1969 specialist in grondverzet

Russcher Staphorst B.V. heeft al ruim 50 jaar ervaring met de meest uiteenlopende grondverzetwerkzaamheden. Wanneer u ons inschakelt voor grondverzet kunt u dan ook rekenen op een vakkundige aanpak en ervaren machinisten. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen. Wij zijn uiteraard volledig gecertificeerd, beschikken over een uitgebreid machinepark en zijn snel inzetbaar in een groot deel van Nederland.

Heeft u een klus in grondverzet in Kampen of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Afbeelding

Keuzehulp grondverzet Kampen

Gebruik onze handige keuzehulp voor het aanvragen van een offerte.

Keuzehulp

Soorten grondverzet

Grondverzet is een breed begrip. Er zijn namelijk vele verschillende soorten grondverzet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het bouwrijp maken van grond, ondersteuning bij bodemsanering, ontgraven van bouwputten, kelders en vijvers en ondersteuning bij wegenbouw. Door een uitgebreid machinepark en ervaren machinisten kunt u voor elke type grondverzet bij ons terecht.

Naast grondverzet bieden wij ook kraanverhuur, transport, rijplaten en stelconplaten aan. Zo kunnen wij u (desgewenst) een totaaloplossing bieden voor uw bouwproject.

Contact opnemen

Recente projecten in grondverzet

Bouw
Projectafbeelding

Grondwerk Lemelerveld

Grondverzet
, Maart 2023
Transport
Projectafbeelding

Chalet plaatsen in Ermelo

Grondverzet Kraanverhuur Transport
Ermelo, Gelderland Augustus 2022
Bouw
Projectafbeelding

Grondverzet en stelconplaten IJhorst

Grondverzet Stelconplaten
IJhorst, Overijssel Oktober 2021
Bekijk alle projecten