Offerte aanvragen

Grondverzet Assen

Grondverzet Assen

Bent u opzoek naar een vakkundige partner in grondverzet in Assen en omgeving? Russcher Staphorst B.V. beschikt over een uitgebreid machinepark en is actief door een groot deel van Nederland. U kunt ons dan ook voor ieder type grondverzet inschakelen. Wij bieden een totaaloplossing voor grondverzet, alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze keuzehulpmenu.
Afbeelding

Onze kranen worden ingezet voor o.a.

  • Ontgraven van bouwprojecten
  • Weg en waterbouw
  • Aanleggen van vijvers/zwembaden
  • Sloopwerkzaamheden
  • Cultuur technische werkzaamheden

Voor iedere klus inzetbaar

Bij ons kunt u terecht voor al uw grondverzet werkzaamheden, kleine of grote opdrachten. Bent u grondverzet nodig in Assen voor uw tuin, het bouwklaar maken van een weg of de voorbereidingen voor een nieuwe of bestaande woning? Russcher Staphorst B.V. kan uw partner zijn in grondverzet, wij hebben altijd een passende oplossing voor al uw grondverzet vraagstukken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Grondverzet

Sinds 1969 specialist in grondverzet

Russcher Staphorst B.V. heeft al ruim 50 jaar ervaring met de meest uiteenlopende grondverzetwerkzaamheden. Wanneer u ons inschakelt voor grondverzet kunt u dan ook rekenen op een vakkundige aanpak en ervaren machinisten. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen. We zijn uiteraard volledig gecertificeerd, beschikken over een uitgebreid machinepark en zijn snel inzetbaar in een groot deel van Nederland.

 

Heeft u een klus in Assen of in de buurt van Assen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Soorten grondverzet

Grondverzet is een breed begrip. Er zijn namelijk vele verschillende soorten grondverzet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het bouwrijp maken van grond, ondersteuning van bodemsanering, ontgraven van bouwputten, kelders en vijvers en ondersteuning bij wegenbouw.

Door een uitgebreid machinepark en ervaren machinisten kunt u voor elke type grondverzet bij ons terecht.

Naast grondverzet in Assen bieden wij ook kraanverhuur, transport, rijplaten en stelconplaten aan. Zo kunnen wij u (desgewenst) een totaaloplossing bieden voor uw bouwproject.

Projecten

Bouw
Projectafbeelding

Grondwerk Lemelerveld

Grondverzet
, Maart 2023
Transport
Projectafbeelding

Chalet plaatsen in Ermelo

Grondverzet Kraanverhuur Transport
Ermelo, Gelderland Augustus 2022
Bouw
Projectafbeelding

Grondverzet en stelconplaten IJhorst

Grondverzet Stelconplaten
IJhorst, Overijssel Oktober 2021
Recente projecten

Contact opnemen

Heeft u vragen over het huren van grondverzet in de omgeving van Assen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.