Grondverzet in Kampen

Russcher grondverzet is specialist op het gebied van grondverzet. Met ons machinepark kunnen wij u helpen bij al uw grondverzet in en om Kampen. Denk hierbij aan:

  • ontgraven van bouwprojecten;
  • weg en waterbouw;
  • aanleggen van vijvers/zwembaden;
  • sloopwerkzaamheden;
  • cultuur technische werkzaamheden;

Wij hebben al het materieel om u vakkundig te kunnen helpen op het gebied van grondverzet. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij perfect aansluiten bij uw grondverzet vraagstukken. Russcher grondverzet is gevestigd in Staphorst. Door de centrale ligging in Overijssel is het makkelijk om u ook in Kampen en omgeving van dienst te kunnen zijn. U kunt ons benaderen voor al uw grondverzet werkzaamheden. Russcher grondverzet heeft altijd een passende oplossing voor uw grondverzet vraagstuk. Zo zijn wij werkzaam aan projecten zoals wegenbouw, infrastructuur, tuinaanleg en nieuwbouwprojecten.. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Grondverzet ondersteuning Kampen voor u?

Wanneer u belang heeft bij ondersteuning van grondverzet werkzaamheden in bijvoorbeeld Kampen, neem dan contact met ons 0522 – 463 357 of vul het contactformulier in.

Specialisten in ons vak

Russcher ontzorgt u van A tot Z op het gebied van kraanverhuur en grondverzet. Wij bieden totaaloplossingen voor bedrijven en particulieren.

Vragen over onze grondverzet diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel op 0522 – 463 357.