Contact

Bouw

Alles in één

Bouw

…. is bij ons een veelvoorkomend onderwerp op het werk. Dagelijks zijn wij op de bouw te vinden. Niet alleen met kraanverhuur kun je ons er vinden maar ook met transport, grondverzet, rijplaten en stelconplaten. Alles in één dat is wat Russcher aanbiedt. Zo hoeft u niet meerdere bedrijven in te schakelen, maar kunnen wij u met meerdere facetten ondersteunen.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bouw en Kraanverhuur

Wilt u een telescoopkraan of torenkraan huren voor op de bouw? Dat kan! Deze kranen zijn zowel geschikt voor lichte als zware hijswerkzaamheden. Onze ervaren machinisten kunnen u snel op locatie ondersteuning bieden bij de meest uiteenlopende werkzaamheden. Diverse werkzaamheden die we vaak uitvoeren zijn; beton storten, dit vaak in combinatie met blokken zetten, prefab muren plaatsen, breedplaatvloeren, kelder plaatsen en zo hebben we nog veel meer hijswerkzaamheden die wij kunnen verrichten op de bouw.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu.

Kraanverhuur

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu

Configurator

Bouw en Transport

Ook met transport staan wij voor u klaar op de bouw. Zo kunnen wij verschillende bouwonderdelen vervoeren zoals, prefab muren, dakpanelen en kelders. Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen wij de wagen precies afstemmen op de aanvraag.

 

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen qua transport? Neem dan contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu.

Transport

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu.

Configurator

Bouw en Grondverzet

Op de bouw kunt u ons ook inzetten met grondverzet. Bijvoorbeeld voor het egaliseren van terreinen, het creëren van funderingen, het graven van sleuven voor leidingen en zo zijn er nog veel meer grondverzet werkzaamheden waar u ons voor in kunt zetten.
De meest voorkomende aspecten van grondverzet omvatten:

  • Graven en uitgraven
  • Ophogen
  • Nivellering
  • Sleufgraven
  • Afgraving

 

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu.

Grondverzet

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu

Configurator

Bouw en Rijplaten

Soms is het op de bouw nodig om rijplaten te leggen. Rijplaten zijn ervoor om tijdelijk een ondergrond te verharden. Als de ondergrond te zacht is en er moet een telekraan of torenkraan komen, dan is het noodzaak om eerst rijplaten neer te leggen.

 

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu.

Rijplaten

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu

Configurator

Bouw en Stelconplaten

Stelconplaten worden steeds vaker ingezet bij de bouw. Niet voor extra stevigheid zoals met rijplaten, maar voor de verharding van uw erf of bedrijventerrein. De betonplaten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan bedrijfshallen, magazijnen óf schuren.

 

Wilt u stelconplaten kopen? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu.

Stelconplaten

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige keuzehulpmenu

Configurator