Rijplaten verhuur Hardenberg

Kwetsbare ondergrond en toch met machines op de gewenste plek kunnen komen? Wilt u uw mooie straatwerk niet beschadigen? Dan bent u bij Russcher Kraanverhuur en Grondverzet Staphorst aan het juiste adres, Russcher verhuurt rijplaten voor elk type werk. Voor het zwaardere werk wordt er gebruik gemaakt van stalen rijplaten, voor lichtere werkzaamheden hebben wij kunststof rijplaten. De kunststof rijplaten zijn minder zwaar en makkelijker te transporteren. Deze platen brengen ook minder snel schade aan de ondergrond.

Rijplaten huren in verschillende soorten en maten

Het is ook mogelijk om de rijplaten van a tot z te laten verzorgen. Van het transport tot het leggen van de platen kan bij ons worden geregeld. mocht u dit allemaal zelf willen doen en kunnen is het ook mogelijk om de rijplaten zelf op te halen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Heeft u vragen over de verhuur van rijplaten of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel 0522 – 463 357.

Specialisten in ons vak

Russcher ontzorgt u van A tot Z op het gebied van kraanverhuur en grondverzet. Wij bieden totaaloplossingen voor bedrijven en particulieren.

Rijplaten huren?

Heeft u vragen over de verhuur van rijplaten of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel 0522 – 463 357