Prefab kelder plaatsen

Een prefab kelder plaatsen is een serieus precisiewerk dat veelal uitgevoerd worden met behulp van een mobiele kraan. Russcher Kraanverhuur en Grondverzet is gespecialiseerd in het plaatsen van prefab kelders bij nieuwbouw woningen.

Hoe wordt een prefab kelder geplaatst?

Het plaatsen van een prefab kelder wordt doorgaans in de drie onderstaande stappen uitgevoerd.

1. Uitgraven van de bouwkavel

Met de rupsgraafmachines van Russcher wordt de bouwkavel van de woning uitgegraven tot de gewenste diepte. Onze vakkundige machinisten graven met uiterste precisie zodat de prefab kelder waterpas geplaatst kan worden.

prefab Kelder plaatsen

2. Plaatsen van prefab kelder

Nu de bouwkavel afgegraven is wordt het tijd voor de plaatsing van de prefab kelder. Russcher beschikt over een uitgebreid machinepark met mobiele kranen die worden ingezet voor prefab plaatsingen. Onze machinisten kunnen binnen een beperkte ruimte werken en plaatsen de kelder met uiterste precisie.

prefab kelder plaatsen

3. Dichtgraven van bouwkavel

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen wij met onze graafmachines de uitgegraven ruimte tussen de kelder vullen en de omliggende ruimte egaliseren.

Kelder plaatsen4

Veel gestelde vragen plaatsing prefab kelder

De duur van het plaatsen van een prefab kelder is afhankelijk van het type werkzaamheden dat Russcher moet verrichten. Doorgaans kan het plaatsen van een prefab kelder binnen 1-3 werkdagen voltooid worden.
De kosten voor het plaatsen van een prefab kelder is afhankelijk van het type werkzaamheden en de grootte van de te plaatsen kelder. Voor informatie over de prijs, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Russcher kraanverhuur plaatsen enkel prefab kelders onder nieuwbouw woningen.

Specialisten in ons vak

Russcher ontzorgt u van A tot Z op het gebied van kraanverhuur en grondverzet. Wij bieden totaaloplossingen voor bedrijven en particulieren.

Direct een kraan huren?

Vul onderstaand contactformulier om meer informatie aan te vragen over de verhuur van onze kranen of om direct een verhuuraanvraag in te dienen.