Prefab plaatsing

Russcher Kraanverhuur & Grondverzet biedt prefab plaatsing oplossingen aan voor aannemers en particulieren. Het plaatsen van een prefab kelder, garage, dak of wanden dient zorgvuldig uitgevoerd te worden. Prefab beton elementen hebben veelal een groot gewicht waardoor het plaatsen ervan met behulp van een mobiele kraan uitgevoerd dient te worden. Russcher Kraanverhuur & Grondverzet biedt op verschillende manieren ondersteuning:

Contact opnemen

Prefab kelder plaatsen

Het plaatsen van een prefab kelder onder een nieuwbouw woning wordt uitgevoerd met behulp van onze mobiele torenkranen. Onze mobiele torenkranen verplaatsen de prefab kelder in zijn geheel, waardoor en veilig en efficiënt samengewerkt wordt met de aannemers of prefab beton montage bedrijven. Indien gewenst kunnen wij het grondverzet en rijplaten verhuur voor het uitgraven van een kelder verzorgen.

Meer over Prefab kelder plaatsen

Kelder plaatsen5

Prefab garage plaatsen

Bent u of uw klant van plan om een prefab kelder te plaatsen onder een nieuwbouwwoning? Bij een nieuwbouw woning kunnen wij het ontgraven van de bouwkavel op ons nemen en de plaatsing van de prefab kelder verzorgen.

Prefab dak plaatsen

Een van de laatste fasen voor het voltooien van een prefab woning, is het plaatsen van het dak. Het dak zal veelal een hoogte verschil moeten overbruggen, waardoor de inzet van een kraan vereist is. Ons moderne torenkranen hebben de capaciteit om daken van alle groten te plaatsen. Doordat onze mobiele kranen snel inzetbaar zijn en kunnen werken binnen een beperkte ruimte, is het huren van een kraan een veel gekozen optie.

Prefab wanden plaatsen

Prefab wanden plaatsen met behulp van een mobiele kraan is vele malen sneller en veiliger. Door het grote gewicht van beton prefab wanden is het veilig manouveren en plaatsen een uitdaging. Met behulp van een mobiele kraan worden veiligheidsrisico’s beperkt en kan men sneller en vakkundiger te werk gaan.

vca

hijswerkzaamheden betonfabriek russcher kraanverhuur

Prefab plaatsing met Russcher Kraanverhuur

  • Veilig plaatsen van prefab elementen
  • Snel inzetbaar in heel Nederland
  • Vakkundige en Gecertificeerde kraanmachinist
  • Sneller en efficiënter prefab elementen plaatsen
  • Scherpe tarieven voor zakelijk en particulier

Reeds uitgevoerde Prefab plaatsingen

Plaatsen van Duikers voor aanleg nieuwe N18
Kraanverhuur hijswerkzaamheden bij betonfabriek
Ontgraven vrijstaande woning en kelder plaatsen

Specialisten in ons vak

Russcher ontzorgt u van A tot Z op het gebied van kraanverhuur en grondverzet. Wij bieden totaaloplossingen voor bedrijven en particulieren.

Direct een kraan huren?

Vul onderstaand contactformulier om meer informatie aan te vragen over de verhuur van onze kranen of om direct een verhuuraanvraag in te dienen.