Machine verhuizing

Industriële verhuizingen

Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Industriële verhuizingen

Wilt u machines verplaatsen of laten transporteren omdat u gaat verhuizen? Russcher Kraanverhuur is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van industriële verhuizingen. Russcher beschikt over een groot aanbod mobiele kranen die ingezet kunnen worden voor het verplaatsen van machines.

Bij Russcher Kraanverhuur kunt u terecht voor machine verhuizing, fabrieksverhuizing, machine transport of bijvoorbeeld voor het plaatsen van units. Door onze gunstige ligging kunnen wij onze zakelijke en particuliere klanten snel door heel Nederland bedienen. Wilt u meer informatie ontvangen over industriële verhuizingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 0522 – 463 357 of vul ons contactformulier in.

stalen-kunststof-rijplaten
Verhuur van Rijplaten

In sommige gevallen kan het nodig zijn om zware machines te vervoeren via een onverharde ondergrond. Russcher is verhuurder van rijplaten en kan indien nodig ook deze inzetten tijdens een industriele verhuizing.

rijplaten-bezorgen-leggen
Incl. Laden en Lossen

Russcher Rijplaten doet geen half werk en biedt daarom complete oplossingen aan voor het verplaatsen van zware machines. Zo kunnen wij de machines verplaatsen, vervoeren en op de andere locatie lossen.

rijplaat-snelle-levering
Snelle service

Russcher Kraanverhuur beschikt over een groot machinepark. Hierdoor zijn wij snel inzetbaar voor het verplaatsen van uw machines.

Kraanverhuur Overijssel Russcher
Moderne kranen

Russcher Kraanverhuur beschikt over een modern machinepark. Al onze machines zijn gecertificeerd en zijn snel inzetbaar.

Ons aanbod diensten voor Industriële verhuizingen

Industriële verhuizing brengt veel met zich mee, zo wil u graag dat uw machines, units en zwaar materiaal op een veilige manier wordt getransporteerd. Russcher Kraanverhuur biedt daarom totaaloplossingen aan wanneer het gaat om het verhuizen van machines, zwaar materieel of units. U vindt hieronder een greep uit onze industriële verhuisservice.

De voordelen van Russcher Kraanverhuur

  • Ervaren Telescoopkraan machinisten
  • Kraanverhuur sinds 1969
  • Snel op locatie inzetbaar
  • Volledig gecertificeerd bedrijf

Offerte aanvragen

Plaatsen van units

U gaat met uw fabriek of magazijn verhuizen naar een andere locatie en u heeft tijdelijk units staan als bedrijfsruimte. Russcher kan uw bedrijf of verhuisbedrijf ondersteunen bij het transporten en plaatsen van bedrijfsunits. Units zijn tijdelijke kantoorruimtes die modulair of vrijstaand gebruikt kunnen worden.

Machine transport

Bij machine transport kunt u denken aan het transporteren van (zware) voertuigen, hulpmiddelen voor de bouw / infrastructuur of een gebruiksvoorwerp welke in aanmerking komt voor exceptioneel transport.

Machine verhuizing

Russcher kraanverhuur heeft de afgelopen jaren een zeer divers aanbod aan machines en zwaar materieel mogen verhuizen. In overleg met onze klant bedenken wij een passende oplossing voor het veilig verplaatsen en transporteren van machines. Een Machine verplaatsen kan uiteraard ook betekenen dat u de machine van de ene kant van uw fabriek naar de andere kant wilt verplaatsen. Ook bij machine verplaatsingen kunnen wij een rol spelen, omdat wij beschikken over de meest vakkundige medewerkers en machines.

Transport en plaatsing van prefab-elementen

Prefab wordt steeds vaker gebruikt in de woningbouw en met het aanleggen van nieuwe bedrijfspanden. In de fabriek worden bepaalde onderdelen van hout, metaal of beton in zoverre geprepareerd dat het enkel nog getransporteerd en geplaatst moet worden. Russcher helpt zowel bedrijven als particulieren met het transporteren en plaatsen van bijvoorbeeld prefab kelders, prefab daken en andere (grote / zware) prefab-elementen

Recent uitgevoerde Industriële verhuizingen

Units plaatsen voor industriele verhuizing
Plaatsen van Units
Silo plaatsen industriele verplaatsing
De Specialist In industriële verhuizingen
Diverse certificaten

Wij zijn V.C.A. gecertificeerd en lid van Vereniging Verticaal Transport.

Goed opgeleide kraan machinisten

Gemotiveerde en deskundige medewerkers die kwaliteit leveren.

Aannemers & Bedrijven

Industriele verhuizing van zware machines

Nederland als werkgebied

Modern machinepark en deskundige medewerkers inzetbaar in heel Nederland.

Complete oplossingen

Kraanverhuur, rijplaten verhuur en transport

Veiligheid staat voorop

Wij voldoen aan de veiligheidsnormen die hiervoor gesteld zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Russcher ontzorgt u van A tot Z op het gebied van kraanverhuur, grondverzet, transport en rijplaten verhuur.
Wij bieden totaaloplossingen voor bedrijven, aannemers en particulieren.