Asbest verwijderen

Russcher Kraanverhuur en Grondverzet ondersteunt asbest saneerders bij hun werkzaamheden op de grond en in de lucht. Wij bieden asbest saneerders alle middelen om zo goed mogelijk te worden ondersteund bij hun werkzaamheden. Zo zijn wij er voor onder andere:

  • Verhuur van asbest containers
  • Kraanondersteuning bij asbest verwijdering
  • Hulpstukken voor asbest verwijdering
  • Eigen kraanmachinist
Asbest verwijderen
Ondersteuning bij asbest verwijderen

Asbestcontainer verhuur

Door middel van de speciale asbest transportbak kan asbest verwijdert worden volgens de wetten en regels die hiervoor gesteld zijn. Het asbest kan hierdoor veilig en verantwoord afgevoerd worden. Deze transportbak is volledig afsluitbaar zodat er ook voor de omgeving geen risico is.

Asbest container huren?

Kraanondersteuning

Voor het verwijderen van asbest uit daken bieden wij kraanondersteuning. Ook hierbij staat de veiligheid van de asbest saneerder voorop. Met onze ervaren machinisten, die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten, garanderen wij de veiligheid van de asbest saneerder.

Ondersteuning nodig bij Asbest verwijderen?

Hulpstukken huren

Voor bijvoorbeeld het verwijderen van asbest in daken hebben wij aangepaste hulpstukken wat het verwijderen een stuk eenvoudiger maakt. Ook deze kunt u bij ons huren. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken. Onder het contactformulier vindt u enkele foto’s van asbest saneringsprojecten.

Info aanvragen »


Specialisten in ons vak

Russcher ontzorgt u van A tot Z op het gebied van kraanverhuur en grondverzet. Wij bieden totaaloplossingen voor bedrijven en particulieren.

Asbestcontainer huren?